Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Exclusieve Italiaanse meubels

Bent u op zoek naar exclusieve Italiaanse meubels die in Nederland te koop zijn? Daarvoor komt u naar een specialist als Bergers Interieurs. Wij helpen u niet alleen aan uw nieuwe meubels, u laat uw volledige interieur bij ons ontwerpen. Dit doen wij voor uw woonkamer, slaapkamer en iedere andere ruimte in uw woning. Bent u in het bezit van een jacht? Ook daarvoor huurt u ons in. Wij voorzien onze klanten van elegante en exclusieve interieurs, volledig op maat gemaakt naar hun wensen.

Exclusieve Italiaanse meubels in uw woonkamer, slaapkamer en keuken

Van maatwerk en stoffering tot raambekleding en slaapkamerkasten, bij Bergers Interieurs worden al uw wensen gerealiseerd. Alle prachtige exclusieve Italiaanse meubels die u zoekt bij elkaar in één showroom. Wij zijn de expert als het aankomt op exclusieve interieurs. Bij ons vindt u prachtige merken als:

  • Cattelan Italia
  • Giulio Marelli
  • Meridiani
  • Gallotti & Radice

De collectie bestaat uit diverse modellen banken, fauteuils, eetkamertafels, verlichting en slaapkamers. Maak uw interieur compleet met deze prachtige en exclusieve Italiaanse meubels.

Kom kijken naar onze exclusieve interieur in Berkel & Rodenrijs

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor de inrichting van uw woning? Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend interieuradvies. Het is zelfs mogelijk om uw volledige interieurontwerp door ons te laten verzorgen. Meer weten? U bereikt ons via +31 10 511 51 33. Uiteraard bent u ook welkom om langs te komen in de showroom in Berkel & Rodenrijs.