Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Italiaanse meubels Rotterdam

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Uw nieuwe interieur met prachtige Italiaanse meubels vindt u in de buurt van Rotterdam. In de showroom van Bergers Interieur ziet u alle luxe merken bij elkaar. Merken zoals Meridiani, Cattelan Italia, Giulio Marelli, Gallotti & Radice en Marac staan verspreid over 2500m2. Wij helpen u graag bij de keuze van uw nieuwe inrichting. Wilt u een moderne look of toch liever klassieke meubels? Bij ons is er voor ieder wat wils. Met jarenlange ervaring in een exclusief segment voorzien wij u van deskundig interieuradvies.

Gigantisch showroom met de mooiste Italiaanse meubels vlakbij Rotterdam

Vertrouw op kwaliteit, service en jarenlange ervaring. Vertrouw op ons. Samen gaan we aan de slag om u het interieur van uw dromen te geven. Dit doen wij met behulp van persoonlijke aandacht en de mooiste meubels, geïmporteerd van over de hele wereld. Wilt u enkel Italiaanse meubels of bent u op zoek naar een bedrijf vlakbij Rotterdam dat u van een volledige inrichting voorziet? Beide is bij ons mogelijk. In de showroom in Berkel & Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, vindt u meubels van Italiaanse merken als Meridiani, Cattelan Italia, Giulio Marelli, Gallotti & Radice en Marac. Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw slaapkamer? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Niet alleen voor bedden, maar ook voor slaapsystemen, kasten, gordijnen en accessoires.

Diverse merken, speciaal voor u geselecteerd

Voor de volledige beleving van de Italiaanse meubels komt u langs in onze showroom in Berkel & Rodenrijs, in de buurt van Rotterdam. Onze zaak is een van de weinigen met een dergelijk exclusief assortiment. Wilt u uw volledige interieur door ons laten vernieuwen? Dit doen wij graag voor u. Kom langs in de showroom of neem contact op via +31 10 511 51 33.

Bekijk ook:

Interieuradvies Rotterdam | Interieurontwerp Den haag | Meubels op maat Rotterdam