Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Woninginrichting Rotterdam

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Met een compleet nieuwe inrichting van uw woning zorgt u ervoor dat uw huis, uw thuis wordt. Bergers Interieurs helpt u daarbij. Door jarenlange ervaring in het inrichten van verschillende ruimtes en het volgen van de laatste trends op het gebied van woninginrichting slaagt u gegarandeerd in onze meubelzaak nabij Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland.

Een exclusieve woninginrichting vindt u nabij Rotterdam en Den Haag

Bij Bergers Interieurs vindt u een exclusieve woninginrichting voor uw huis in de omgeving van Den Haag en Rotterdam in Zuid-Holland. De meubels die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en bieden zowel luxe als comfort. Van klassieke tot moderne inrichtingen, u vindt het bij Bergers Interieurs.

Ook voor de woninginrichting van uw slaapkamer in Zuid-Holland

Bij een complete woninginrichting hoort ook de inrichting van uw slaapkamer. Hoe ziet u deze voor zich? Strak ontwerp met donkere kleuren of juist een klassieke uitstraling met veel lichte kleuren? In onze showroom vindt u verschillende interieurconcepten waarin verschillende combinaties worden gepresenteerd. Zo ziet u direct of een bepaalde woninginrichting past bij uw huis in Rotterdam of Den Haag in Zuid-Holland.

Uw nieuwe interieur bekijken voordat u ze aanschaft

Bergers Interieurs, nabij Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland, biedt u de mogelijkheid om een gekozen interieur te bekijken in uw woning voordat u deze aanschaft. Hoe kan dit? Door middel van een plattegrond van uw woning wordt een interieurontwerp gemaakt waarbij de meubels digitaal in uw woning worden geplaatst. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de algehele stijl, de lichtinval en de kleuren.

Vindt uw nieuwe woninginrichting bij Bergers Interieurs

Kom langs in onze 2500 m² showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe interieur. Van dinsdag tot en met zaterdag staan wij klaar om deskundig advies te geven. Wilt u een persoonlijk interieurontwerp laten maken? Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken op het nummer +31 10 511 51 33.