Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Woonwinkel nabij Rotterdam

✓ Kwaliteit & Vakmanschap✓ Inspirerende Showroom✓ Interieuradvies op maat

Bent u op zoek naar een woonwinkel in de buurt van Rotterdam voor een update van uw woning? Dan gaat u natuurlijk naar Bergers Interieurs. Bij ons vindt u meubelen van alle bekende merken. Deze kunt u bekijken in de showroom van onze woonwinkel nabij Rotterdam!

De mooiste woonwinkel in de buurt van Rotterdam

Uw interieur is een belangrijk onderdeel van de sfeer in uw woning. Bent u op zoek naar een nieuwe stijl voor in uw slaapkamer, woonkamer of kantoor? Kom dan eens langs bij Bergers Interieurs. Wij zijn altijd voor u op zoek naar de meest stijlvolle items van diverse bekende merken. Internationale contacten met gerenommeerde fabrikanten en designers staan garant voor een uniek samengesteld assortiment. Er zit dus altijd wel iets tussen voor u om uw interieurwensen te realiseren.

Dé interieurwinkel nabij Rotterdam

Wonen en leven doet u natuurlijk het liefst in een huis dat volledig in uw stijl is. Wilt u hierbij ondersteuning van een professionele adviseur? Dat is mogelijk! Onze deskundige adviseurs beschikken over een jarenlange ervaring met het adviseren, begeleiden en uitvoeren van interieurveranderingen. Samen met u bespreken zij uw woonwensen en stellen zij voor u een persoonlijk woonplan op. U geeft aan wat uw wensen en eisen zijn, wij zorgen ervoor dat deze gehoord worden!

Breng een bezoek aan onze showroom

Onze woonwinkel in de buurt van Rotterdam beschikt over een showroom van 2500 m2. Deze showroom is gevuld met een breed assortiment aan banken, lampen, eettafels, exclusieve gordijnstoffen en meer. Loop eens bij ons binnen of plan een kennismakingsgesprek in door te bellen naar +31 10 511 51 33. Wij zien u graag in Berkel & Rodenrijs, nabij Rotterdam, in onze woonwinkel!