Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Over Bergers

Bergers Interieurs heeft een lange en succesvolle geschiedenis. Onze werkwijze kenmerkt zich door onze bijzondere dienstverlening. Deze komt voort uit de wens van onze klanten hoogstaande kwaliteit te leveren. Wij stellen uw wensen centraal, onze persoonlijke betrokkenheid bij uw tevredenheid maakt ons uw adviseur bij uitstek.

Graag vertellen wij u over onze collectie, onze diensten en onze service. Wij leveren stijlvolle interieurs en staan bekend om onze kwaliteit. Enerzijds is dat te danken aan de merken die wij vertegenwoordigen en anderzijds aan onze persoonlijke aandacht voor u als klant. Want een deskundig interieuradvies komt op de eerste plaats, daar zijn wij ervaren in.

Onze missie is dan ook om klanten een interieur te geven dat alle verwachtingen overtreft. Niet alleen qua comfort en uitstraling, maar zeker ook wat betreft kwaliteit en originaliteit. Een interieur dat zit als een warme jas. Of het nu gaat om klassiek of modern, of een mix van beiden, in alle gevallen mag u uitgaan van een optimaal resultaat en de stijlvolle signatuur van Bergers Interieurs.

U bent van harte welkom in onze showroom van 2.500 m2 in Berkel en Rodenrijs. Daar kunt u op uw gemak kijken en kiezen uit onze uitgebreide interieurcollectie. Van woon- tot slaapkamer, van stoffering tot verlichting en van woonhuis tot kantoor. Wij begeleiden u graag bij uw keuze. Van een enkel artikel tot een totaal inrichting, waarbij een projectmatige aanpak vereist is.

Tot ziens in Berkel en Rodenrijs.