Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Interieurontwerp

Bergers interieurs staat al sinds 1980 voor exclusieve woonconcepten in vele stijlen en sferen. Naast onze inspirerende showroom van 2500 m2 bieden wij ook deskundig interieurontwerp aan, waarin wij samen met u op zoek gaan naar een persoonlijk en stijlvol interieur.

Van schets tot uitvoering

Onze deskundige adviseurs beschikken over jarenlange ervaring, een brede vakkennis en begeleiden u indien nodig van ontwerp tot uitvoering. Na het achterhalen van uw woonwensen presenteren wij een totaalpakket waarin plattegronden en perspectieven worden weergegeven van de desbetreffende woning of ruimte aangevuld met een materiaalplan, lichtplan, kleur- en stylingplan. Het inrichten van een huis kent vele facetten en vraagt daarom om een professionele aanpak.

Alles onder één dak

In onze showroom van 2500 m2 treft u een grote bron van inspiratie. Van meubilair, verlichting en accessoires tot een uitgebreide stalenkamer met een uniek aanbod aan vloerbedekking en gordijnen voor uw woon- en slaapkamer.

Bergers Interieurs biedt alles onder één dak, Alles in stijlvolle opstellingen, zodat u zich rustig kunt oriënteren. Wij zien het als onze taak om u te helpen met het vinden van de rust en comfort die u voor ogen heeft.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ervaren hoe wij uw plannen vorm kunnen geven.