Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Maatwerk meubelen | de perfecte uitvoering

Maatwerk meubelen geven een nieuwe dimensie aan uw woning en is de perfecte aanvulling op uw stijlvolle interieur. Op basis van uw wensen en eisen ontwerpen onze gespecialiseerde interieurontwerpers het perfecte meubelstuk voor u. Zo weet u zeker dat uw meubelstuk precies past in de door u gekozen stijl in uw interieur. Maak uw interieur af met gepersonaliseerde meubelen!

Met maatwerk meubelen maakt u uw interieur af

Bij maatwerk meubelen creëren wij samen met u een meubelstuk dat voldoet aan al uw wensen. Al uw ideeën voor uw meubelstuk op maat nemen wij mee in het proces, zodat wij voor u het perfecte meubelstuk maken. Maatwerk noemen wij dan ook wel het haute couture onder de meubels. Onze medewerkers maken een digitale tekening om het meubelstuk voor u in beeld te krijgen. U ziet zo meteen of het meubelstuk naar wens is en binnen uw interieur past.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in Berkel & Rodenrijs

Heeft u al een idee voor het op maat laten maken van een meubelstuk of wilt u hierover geadviseerd worden? Of denkt u aan het laten herstofferen van uw meubelstuk? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op +31 10 511 51 33. Of kom langs in onze showroom in Berkel & Rodenrijs. Wij geven u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden.