Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Exclusieve gordijnen | functioneel of ambiance

Bent u op zoek naar exclusieve gordijnen op maat? Zoek dan niet verder! Met de veelzijdige en uitgebreide collectie gordijnstoffen van Bergers Interieurs, realiseren wij de juiste woonsfeer die aansluit bij uw persoonlijke stijl. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag aan persoonlijk advies op basis van uw wensen en eisen.

Exclusieve gordijnen voor een stijlvol interieur

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Weet u al waar u naar op zoek bent? Onze collecties bestaan alleen uit de meest exclusieve gordijnstoffen. Denkt u hierbij aan geweven of bedrukt, maar ook transparante, in betweens en kamerhoge stoffen. Het perfecte gordijn zorgt voor comfort en stijl in uw woning. Onze medewerkers weten maar al te goed hoe belangrijk gordijnen zijn voor uw interieur. Zij ondersteunen u daarom graag bij uw keus voor een van onze exclusieve gordijnen op maat.

Exclusieve gordijnen op maat voor elke ruimte

In uw slaapkamer wilt u natuurlijk een andere lichtinval creƫren dan in uw keuken. Misschien heeft u een thuiskantoor waarin u lichtdoorlatende gordijnen in wilt plaatsen. Ook wanneer u niet zo goed welke soort gordijnstof u het beste voor welke ruimte wilt gebruiken, bent u natuurlijk van harte welkom bij ons. Bij Bergers Interieur zijn wij gespecialiseerd in het geven van adviezen voor uw woning.

Kom langs in onze showroom

Of u nu al precies weet welke gordijnstof u zoekt of nog geen idee hebt: wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. In onze stalenkamer van 300 m2 vertegenwoordigen wij ruim 20 topmerken met een uitgebreid assortiment exclusieve gordijnstoffen. Heeft u een vraag over onze producten of over de openingstijden van onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op +31 10 511 51 33. Wij beantwoorden uw vragen graag.