Bezoek onze 2500m2 showroom
Klik hier >
Bekijk onze showroom sale
Klik hier >

Herstofferen | oud en nieuw

Wanneer uw meubelstuk versleten of beschadigd raakt, is het laten herstofferen ervan dé oplossing. Bij Bergers Interieurs zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van uw meubelstuk. Wij brengen uw kostbare bank, eetkamerstoel of fauteuil weer tot leven!

Laat uw geliefde meubelstuk herstofferen door een professional in Berkel & Rodenrijs

Meubelstukken maken een groot deel uit van de sfeer in uw woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes. Wij begrijpen dan ook dat u schade aan uw stoel of bank zo goed mogelijk wilt herstellen. Schakel daarom de hulp in van Bergers Interieurs. Wij denken graag met u mee over hoe we tot een smaakvol eindresultaat komen. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag een passend advies. Zij leveren maatwerk dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen. Wij laten u graag kennis maken met onze 300 m2 grote stalenkamer. Hier vindt u een groot assortiment aan diverse stoffen van onze leveranciers. Laat het herstofferen van uw meubelstuk gepaard gaan met creativiteit, vakmanschap en een persoonlijk advies.

Een jarenlange ervaring en vakmanschap

Door de jaren heen heeft Bergers Interieurs i nBerkel & Rodenrijs een enorme schat aan ervaring en kennis opgedaan. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van de meest bijzondere, creatieve designs. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen doen met het herstofferen van uw meubelstuk? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op +31 10 511 51 33. Wij adviseren u graag!